Еве ви конечно задачи за вежби.Веќе првата недела од октомври ќе правиме и тест за првата тема, така да време е  да почнете да учите.Не велам дека не сте почнале :) , ама пак јас да ве потсетам.Решавајте и прашувајте нејасно, само така ќе научите.

Поздрав, вашиот учител по математикаЗАДАЧИ ЗА ВЕЖБИ од тема 1за II година.doc


Comments1 Comment so far

  1.    Drita on октомври 6, 2010 3:00 pm

    nemame knigi od sredno ekonomskoto
    a sakam da izvezbam zadaci
    poradi test

Name (задолжително)

Email (задолжително)

веб страница

Speak your mind